Başkan´dan amatöre müjde

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, desteğin artarak süreceğini söyledi

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Köseköy Güneş Spor Kulübü heyetlerini dün makamında ayrı ayrı kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği desteğin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi.


 
SPORCU HÜMANİSTTİR
Başkan Karaosmanoğlu dün ilk olarak Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Kabulde, Büyük önder Atatürkün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" sözünü hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "Sporcu hümanisttir. İnsana sevgisi ve saygısı olmayan birinin sporcu olması da beklenemez" dedi.
 
SÜREKLİ DESTEK
Büyükşehir Belediyesinin spora ve sporcuya verdiği desteğin sürekliliğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, "Spor kulüplerimizin bize yönelik taleplerine imkanlarımız ölçüsünde cevap veriyoruz. Amatör takımlarımızın toplantılarında meclis salonumuzu ve Süleyman Demirel Kültür Merkezimizin kapılarını her zaman açık tutuyoruz. Bu arada ileride amatör evi konusundaki yer, plan ve projelerinize de destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu.
 
AMATÖR EVİ İÇİN DESTEK
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Rafet Kırgız da, Kocaelinin, Türkiyenin en çok sporcusu bulunan 4 ilden biri olduğunu belirterek, "Ancak spor tesisi bakımında da en fakir il biziz. Kocaelinde 36 bin 547 sporcu, 184 spor kulübünde 51 branşta faaliyet göstermektedir" dedi. Konuşmasında Başkan Karaosmanoğlunu "Sporu seven bir yönetici olarak" tanımlayan Kırgız, "Malzeme, saha ve ulaşım konusundaki yardımlarınızdan dolayı size minnettarız. Amatör takımlarımızı bir araya getirecek amatör evini yapmak için desteğinizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.


 
TESİS EKSİĞİMİZ VAR
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Köseköy Güneş Spor Kulübü Başkanı Esat Kaboğlu ve beraberindeki heyeti de kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, "Sporda çok tesis eksiğimiz var. Hepsini bir anda gerçekleştirmemiz zor. Nerede bir boş yer bulsak geleceğimizin teminatı gençlerimize spor tesislerinin en mükemmelini yapacağız" sözünü verdi. Başkan Karaosmanoğlu Köseköy Güneş Spor Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Esat Kaboğlu ve yönetim kurulunu tebrik ederek, çalışmalarından ötürü başarılar diledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!