Başkana son ziyaretler

Karaosmanoğlu hac yolculuğu öncesi STK yöneticilerini kabul etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hac görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara hareketinden önce kendisine yönelik ziyaretleri kabul etti. Hac yolculuğu öncesinde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Başkanlık Makamı`nın dünkü konukları ise, bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri oldu.

“HELALLİK ALMAYA GELDİK”
İlim Yayma Cemiyeti İzmit Şube Başkanı Muhammet Karaosmanoğlu, Kocaeli Bilim Kültür Sanat Derneği Başkanı Süleyman Mavuş, Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Ali Fazlı Demir, şube yönetici Ahmet Çöplüoğlu ve Aydınlar Ocağı Kocaeli Şube Başkanı Ahsen Okyar`dan oluşan heyet, Başkan Karaosmanoğlu`ndan helallik almaya ve kendisine iyi yolculuklar dilemeye geldiklerini ifade etti.

“D-100`DE AZ BİR BÖLÜM KALDI”
Ziyarette konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli`nin göç alan kentler arasında olduğunu belirterek, “Bizim hizmetlerimiz arasında görülmeyen işler var. 20-30 yıl önce planlanması gereken işleri şimdi yapıyoruz. Peyzaj işin en kolay yolu. Kentin yeşil alanlarını gün geçtikçe artırmakta kararlıyız. Bazıları bize ‘Bitki böcekle uğraşıyorlar` deseler de bunu yapacağız. D-100 karayolunda az bir bölüm kaldı” dedi.

SEKA`YI ANLATTI
SEKA arazisi üzerinde gerçekleştirilecek park projesi hakkında da bilgi veren Başkan Karaosmanoğlu, arazi içinde küçük tadilatlarla büyük kültür merkezlerine dönüşecek yapıların mevcut olduğunu söyledi. Karaosmanoğlu bu tip yapıları sadece Kocaeli değil dünya çapında bir merkez haline getirmek istediklerini vurguladı. STK yöneticileri de Başkan`a, oluşturulacak kültür merkezinde tüm kültür kuruluşlarının temsil edilmesi yönündeki taleplerini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!