Başkan´a Derince esnafından teşekkür

Esnaf, ilçelerine yapılan Büyükşehir yatırımları için Başkan Karaosmanoğlu`na teşekkür etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmaonoğlu, Derince Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesini gezerek esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, yapılan çalışmalarla Kocaeli´nin her köşesinde olduğu gibi Derince´nin de çehresinin değiştiğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu´na ziyareti sırasında AK Parti Derince İlçe Başkanı Mehmet Eryürek de eşlik etti.

 

“HEDEF ÖVÜNÜLECEK KOCAELİ”
Başkan Karaosmanoğlu, 3,5 yıl gibi kısa bir sürede verdikleri sözlerin yüzde 75´ni gerçekleştirdiklerini belirterek, Kocaeli´yi mazisiyle, bugünüyle ve geleceği ile övünülecek bir şehir haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. “Eylem olmadan vizyon rüyadır. Vizyon olmadan eylem ise zaman geçirmektir. Eyleme sahip bir vizyon ile ise dünyayı değiştirebilirsiniz” diyen Karaosmanoğlu, “Vizyonumuz marka ve yaşanmaktan mutluluk duyulan bir Kocaeli´dir. Yaptıklarımız, hizmetlerimiz ise eylemlerimizdir. Milletimize verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin onuruyla başımız dik, alnımız ak yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ESNAFTAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NE TEŞEKKÜR
Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Derince Denizciler Caddesi esnafını ziyaret etti. Karaosmanoğlu´nun gezisine büyük ilgi gösteren Derinceliler de ilçelerine yapılan Tünel Geçişi ile alt ve üst yapı ve çevre hizmetlerine teşekkür etti.

HASTA ZİYARETİ
Başkan Karaosmanoğlu Derince ziyareti sırasında ayrıca Denizciler Caddesi´nde oturan İsmail Ay isimli vatandaşın evini ziyaret etti. Başkan ziyareti sırasında bir süredir rahatsız olan Ay´a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!