Başkan Ulusal TV´lerdeydi

Karaosmanoğlu bugün de Atv´de yayınlanan Kahvaltı Haberleri´ne katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ulusal kanallarda değişen Kocaeli`ni anlatmaya devam ediyor. Cuma gününden itibaren 4 ayrı TV kanalında canlı yayınlanan programlara katılan Başkan Karaosmanoğlu, bugün de atv`ye konuk oldu. Caner Karaer`in sunduğu Kahvaltı Haberleri`ne saat 07.45 dolaylarında katılan Karaosmanoğlu, canlı yayında soruları da yanıtladı.

4 FARKLI KANALDA
İlk olarak Cine 5`te, Ali Atıf Bir ve Seray Sever`in sunduğu “Başka Yerde Yok”, ardından Sky Türk`te “Özge Özsayman`la Geceye Bakış”, CNN Türk`te Şirin Payzın`ın sunduğu “Yenigün Haftasonu” ve Technology Channel`da, “Bilişim Park” programının yapımcı ve sunucusu Uygar Günay`ın konuğu olan Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli`nin her açıdan bir değişim yaşadığını söyledi.

“MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ”
Öncelikli olarak ilin alt yapı sorunlarına el attıkları, yıllarca el sürülmeyen alt yapı eksikliklerini bir bir çözmeye çalıştıkları mesajını veren Başkan Karaosmanoğlu, “Spora yaptığımız yatırımlar meyvesini vermeye başladı. Bünyesinde 1500 sporcu bulunduran Büyükşehir Belediyespor, atletizmde Türkiye şampiyonu oldu. Ortak kazı programları ile de ilçe ve beldelerdeki ana caddelerin alt yapı hizmetlerini, on yıllarca kazılmayacak bir şekilde anahtar teslim hazır hale getiriyoruz” dedi.

TEKNOLOJİYE YATIRIM
Bu çalışmalar sırasında teknolojiye de yatırım yaptıklarını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Kısa adı KUTAS olan Kocaeli Uydu Takip Sistemi bu yatırımların en önemli ayağını oluşturuyor. Artık geleceğimizi plansız, hedefsiz, günü birlik çalışmalarla imar edemeyiz. Teknolojinin tüm olanaklarından sonuna kadar faydalanmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!