Başkan tesisleri beğendi

Bekirpaşa Bekirdere Mahallesi`nde yapılan Başaranspor suni çim futbol sahasını test etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bekirpaşa Bekirdere Mahallesi´nde yapılan Başaranspor suni çim futbol sahasını gezen Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sahaya çıkıp, penaltı attı. Tesisleri oldukça beğenen Karaosmanoğlu, kentin her köşesine spor tesisi yapma hamlesini devam ettireceklerini söyledi.

MÜKEMMEL TESİS
Kentin her köşesinde spor tesisi kuran Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa Bekirdere Mahallesi´nde yapılan Başaranspor tesisi tamamladı. Suni çimle kaplanan futbol sahası mükemmel bir hale getirildi. Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Bekirdere Mahalle Muhtarı Ömer Turan ve bazı meclis üyeleri ile tesisleri gezen Karaosmanoğlu, işçiliği oldukça beğendi. Başkan Karaosmanoğlu, gençlerin spor yapmalarına imkân sağlayan bu tesislerin aynı zamanda sağlıklı toplum oluşmasını sağlayacağını anlattı.

BAŞKAN PENALTIYI KAÇIRMADI
Başaran Mini Futbol Sahası diye adlandırılan tesisin içine girerek suni çimi inceleyen Başkan Karaosmanoğlu, sahada bulunan topu görünce dayanamadı ve penaltı atmak istedi. Eski bir kaleci olan Bekirpaşa Meclis üyesi Nurullah Yılmaz´ın koruduğu kaleye penaltı atan Başkan Karaosmanoğlu, atışı golle sonuçlandırınca, “Kalenin ağları çok güzel görünüyor, gol atmamak elde değil” diye espri yaptı. 

BÖLGE TAKIMLARI YARARLANSIN
Saha hakkında Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk´ten bilgiler alan Başkan Karaosmanoğlu, sahanın mahalle gençleri tarafından hiç boş bırakılmadığını duyunca bir hayli sevindi. Karaosmanoğlu, bölgede bulunan semt takımlarının da bu sahadan faydalanması için program yapılmasını istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!