Başkan sporcularla kucaklaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçen ay içinde başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtsporlu sporcuları kabul etti. Kabulde sporun alt yapısına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu`na, branş kaptanları kupa ve madalyaları takdim etti.

79 SPORCU VE ANTRENÖRLERİ
Kadrosunda yaklaşık 1300 lisanslı sporcu bulunduran Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü birçok branşta alt yapının sağlam temellerini atarken, çeşitli yarışmalarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Son bir ay içinde başarı elde eden 79 sporcu ve antrenörleri, önceki gün mesai bitiminde Başkan Karaosmanoğlu ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm ve bazı yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende, başarılı olan sporcular kazandıkları kupaları Başkan Karaosmanoğlu`na takdim etti.

KİMLER KATILDI?
Anlamlı törende Masa Tenisi 1. Ligi`nde şampiyon olup süper lige çıkan 4 sporcu ve antrenör Murat Kırbaç, Kocaeli`nde takım halinde birinci olan halk oyunları takımından 50 sporcu ve antrenör Murat İskenderoğlu, Yıldız Kızlar Basketbol il birincisi olan 10 sporcu ve antrenörleri Hüseyin Serim ile Emel Serim, Bursa`da yapılan Türkiye Şampiyonası`nda takım halinde birinci olan 5 halterci ve antrenörleri Nurcihan Gönül, Samsun`da yapılan Türkiye Federasyon Kupası`nda ilk üçe kalmayı başaran 9 su altı Ragbycisi ve antrenörleri Ali Hüseyin Tomak, kendi kilosunda Türkiye Şampiyonu olarak milli takım kampına katılmaya hak kazanan boksör Uğur Günay ve antrenörü Recep Özkar hazır bulundu. Sporcu ve antrenörlerin tamamıyla tokalaşan Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra sporcuların yaptıkları branşlar ve elde ettikleri başarılar hakkında bilgi aldı.

“DÜNYA ŞAMPİYONLARI DA ÇIKACAK”
Başarılı olan takımları tanıdıktan sonra konuşmasına başlayan Başkan Karaosmanoğlu, sporun insan hayatındaki önemine dikkat çekti. Ardından ilimizde herkesin istediği sporu yapabilmesi için alt yapıya ağırlık verdiklerini belirten Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak öncelikli yatırım sahamızı spor olarak belirledik. Kocaeli`miz Türkiye`de sporun bütün dallarında parlayan bir il olacak. Büyükşehir sporcularından kısa zamanda Türkiye Şampiyonları çıktı. Dünya şampiyonları da sizlerin arasında çıkacak. Ancak başarı birden gelmez. Merdivenleri tek tek çıkmak gerekiyor. Ben inanıyorum ki dünyanın her yerinde spor yapan insanlardan, bizim ilimizin çocuklarının hiçbir eksiği yok” dedi.

“İÇİMİ FERAHLATIYORSUNUZ”
Salonda bulunan çok sayıda genç sporcuyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “İlimiz sporunda sevindirici gelişmeler var. Eski kulüp başkanımız Fahrettin Kandemir, Buz Pateni Federasyon Başkanı seçildi. Kulüplerimiz iller arası gittikleri birçok müsabakada başarılı sonuçlar alıyor. Ve sizleri arada bir böyle toplu halde görmek, içimi ferahlatıyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha sık bir araya geliriz. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”

SPORCULARLA SOHBET
Başkanın konuşmasının ardından branş kaptanları, kazandıkları kupaları Karaosmanoğlu`na armağan etti. Daha sonra sporcular için mini bir kokteyl verildi. Kokteyl öncesi tüm takımlarla ayrı ayrı fotoğraf çektiren Başkan Karaosmanoğlu, ardından sporcuların masalarını tek tek dolaşarak onlarla ayak üstü sohbet ederek, Büyükşehir`in lisanslı sporcularını yakından tanıma imkanı buldu.