Başkan son günü de çadıra ayırdı

Çocuklarla ve esnafla yakından ilgilenen Karaosmanoğlu, Tasavvuf konserini de büyük bir zevkle izledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan`ın ilk ve son günlerini çadırda, vatandaşlarla birlikte geçirme geleneğini sürdürüyor. Başkan Karaosmanoğlu, pazartesi iftar yemeğinin ardından Büyükşehir Belediyesi`nin dev Ramazan Çadırı`na konuk oldu ve Ramazan programının son teravih programına katıldı.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU
Dev çadırı ilk olarak baştan sona gezen Başkan Karaosmanoğlu çocuklarla ve esnafla yakından ilgilendi. Eğlence araçlarına binen çocukların mutluluğuna tanık olan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu çadırı kurmakla ne kadar iyi bir iş yaptığımızı bir kere daha görüyorum. Çadırımız tüm Ramazan boyunca çocuklarımızın sesleriyle çınladı. Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz” dedi.

ESNAFIN HATIRINI SORDU
Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra çadır içinde satış yapan esnafı ziyaret ederek “Hayırlı işler” dilediğinde bulundu. Kitap, İSU ve İZAYDAŞ stantlarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı`na ait bölümde de tansiyonunu ölçtürdü.

TASAVVUF KOROSU BÜYÜLEDİ
Başkan Karaosmanoğlu ardından şef Ahmet Hakkı Turabi yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Korosu`nun konseri ile semazenlerin gösterisini izledi. Koronun seslendirdiği eserlerle büyülenen konseri Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Eğitim Kültür Daire Başkanı Sait Karaçorlu da izledi. Konserin ardından Başkan Karaosmanoğlu, Köktürk, Şeker ve Ustaoğlu, şef Ahmet Hakkı Turabi ve semazenlere birer teşekkür plaketi sundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!