Başkan şehir turunda

Parkı yenileme sözü verip, dere ıslah çalışmasını yaptıracağını söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çıktığı şehir turunda Serdar Mahallesi`nde incelemelerde bulundu. Muhtardan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, mahallede bulunan parkı yenileme sözü verip, dere içinde ıslah çalışması başlatılması için talimat verdi.

Beraberinde Genel Sekreter Münir Karaloğlu ile şehir turuna çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Serdar Mahallesi`ni gezdi. Mahalle Muhtarı Yavuz Miralay ile birlikte mahalleyi gezip, sorunları yerinde gören Karaosmanoğlu, zaman zaman vatandaşlarla sohbet etti. Mutlu Sokak`ta bulunan çocuk parkını inceleyen Karaosmanoğlu, mahallelinin isteği üzerine parkın yenilenmesi talimatını verdi.

İncelemelerini sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, Güner Mahallesi`nde bulunan derenin ıslah edilmesini, istedi. Mahallelerinde ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanı`nı gören vatandaşlar, bir anda Karaosmanoğlu`nun etrafını sardı. Mahallelinin park isteğini kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı, derenin ıslah edilmesi ile birlikte büyük bir sorunun ortadan kalkacağını söyledi. Karaosmanoğlu, çocuklara ise çikolata ikram etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!