Başkan şampiyonlarıyla buluştu

Son günlerde ülke ve Avrupa gündemine adını yazdıran Büyükşehirli sporcular, Başkan Karaosmanoğlu ile kahvaltı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yurt içinde ve yurt dışında önemli başarılara imza atan Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı sporcularıyla bir araya geldi. Başarılı sporcuları tek tek kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Adımızı dünya tarihine yazdıracağız” dedi.  

ÜST DÜZEY YÖNETİCLER DE HAZIR BULUNDU
Sekapark Otel´de yapılan kahvaltıda Büyükşehir Kağıtspor´un Avrupa Şampiyonu karatecileri, Türkiye Süper Ligi şampiyonu olan buz hokeycileri, son Avrupa kupasında önemli başarılara imza atan buz patencileri, Avrupa Halter Şampiyonası´nda ülkemize madalya kazandıran bayan haltercileri, yeni kurularak 2. lige terfi eden erkek masa tenisçileri ve uluslar arası Ahmet Cömert Boks Turnuvası´nda şampiyon olan bayan boksör Nagehan Gül ve antrenörleri hazır bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter yardımcıları Ersin Yazıcı ve Mustafa Çöpoğlu ile birlikte çok sayıda Büyükşehir Kağıtspor yönetim kurulu üyesinin ev sahipliği yaptığı toplantıda, ilk olarak Büyükşehirli sporcuların son günlerde kazandığı başarılar slayt gösterisi eşliğinde gösterime sunuldu.

“ADIMIZI DÜNYA TARİHİNE YAZDIRACAĞIZ”
Çok sayıda sporcu ve antrenörün hazır bulunduğu bu anlamlı törende sporcuları tek tek kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Son günlerde gerek yurt içi, gerekse de yurt dışında kazandığınız başarılar göğsümüzü kabarttı. Büyükşehir Kağıtspor Kulübü´nün kurulması henüz 3 yıl olmamasına rağmen, bu zaman zarfında çok önemli başarılara imza attık. Ben inanıyorum ki, sporda şehrimizin ve kulübümüzün adını dünya tarihine yazdıracaksınız. Sizlerin bu başarısında emeği olan ailelerinize, antrenörlerinize ve yönetici arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“MUTLAKA YABANCI DİL ÖĞRENİN”
Sporculara başarılı spor hayatlarının yanında başarılı bir tahsil hayatı da dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ancak bu başarılarınızın yanında okul hayatınızı da kesinlikle ihmal etmemelisiniz. Artık başarılarınız yurt sınırlarını aştı ve birçoğunuz Avrupalılarla yarışıyorsunuz. Bu yüzden yabancı dile de ağırlık vermelisiniz. Her gün yeni bir kelime öğrenebilirsiniz. Bir yılda 365 kelime yapar. Buda sizin yurt dışında derdinizi anlatmanıza yeter. Bizler yöneticileriniz olarak her zaman yanınızda olacağız. Bu yolda beraber yürüyeceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 

BAŞARILAR DEVAM EDECEK
Kahvaltı sonrasında topluca fotoğraf çektiren Büyükşehirli soprcular, Başkan Karaosmanoğlu´na kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür ederek, bu başarıların devam edeceğinin sözünü verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!