Başkan pazar günü FOX TV´de

Yasemin`in Durağı adlı programa İTO ve Tabason Yönetim Kurulu Başkanı da katılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, pazar günü Fox TV´de yayınlanacak olan ‘Yasemin´in Durağı´ adlı programa konuk olacak. Çekimleri Sekapark´ta gerçekleştirilen ve banttan yayınlanacak olan program saat 12.30´da başlayacak.

ZEYTİNCİ VE GÖKMEN DE KONUK
Programa Başkan Karaosmanoğlu´nun yanı sıra İTO Başkanı Hüseyin Zeytinci ve Tabosan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Engin Gökmen de katılacak. Açık oturum tarzında gerçekleşecek olan programda Kocaeli her yönüyle masaya yatırılacak. Programın yapımcısı Yasemin Arslan ve ekibinin kısa bir süre önce Kocaeli´nde yaptığı çekimler açık oturum sırasında gösterilecek.

SEKAPARK´A HAYRAN KALMIŞLARDI
‘Yasemin´in Durağı´
adlı programın yapımcısı Yasemin Arslan ve ekibi yarın yayınlanacak olan program nedeniyle kısa bir süre önce Kocaeli´nin çeşitli yerlerinden detay görüntüler almıştı. FOX TV ekibi bu arada sırada Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Sekapark´ı da ziyaret etmiş ve burada yapılan çevre düzenlemesine hayran kalmıştı. Yarın yayınlanacak olan programda Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark´ta yapılan çalışmalar önemli bir yer alacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!