Başkan okul ziyaretlerinde

Karaosmanoğlu son olarak Uzunçiftlik Rabak İlköğretim Okulu ve Çelik Halat Lisesi´ne gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, fırsat buldukça ilimizdeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Son olarak geçen hafta Uzunçiftlik`te iki ilköğretim okuluna giden Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerle kaynaştı, yöneticilerin isteklerini dinledi, okullara yönelik çalışmalarını anlattı.

ÖNCE RABAK İLKÖĞRETİM
Başkanın ilk durağı Rabak İlköğretim Okulu oldu. Uzunçiftlik Belediye Başkanı Yaşar Sönmez ile birlikte okul müdürü Ahmet Batmaz, okul aile birliği yöneticileri ile öğrenci ve öğretmenler tarafından kapıda karşılanan Başkan Karaosmanoğlu`na özellikle öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Okul salonunda okul yöneticileriyle sohbet eden Karaosmanoğlu, toplumun kalkınmasının ancak geleceğin teminatı olan gençlerle mümkün olacağını söyledi.

TEMEL GÖREVİMİZ
Başkan Karaosmanoğlu, “Çocuklarımızın yetiştirildiği yerler çok önemli. İlk kademe belediyelerimizle, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla okullarımızın eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için okullarımıza yönelik spor tesisleri yapmak bizim temel görevlerimizden biri. Çocuklarımıza spor yaptırmanın yanı sıra, bir yabancı dil ve bilgisayar bilgisini de öğretmeliyiz” dedi.

ÇELİK HALAT LİSESİ`NDE
Öğrenciler tarafından sıcak bir şekilde uğurlanan Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Çelik Halat Lisesi`ni ziyaret etti. Burada okul müdürü Engin Aktop ve yöneticilerle bir süre sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin gençleri spora teşvik etmek için büyük gayret içinde olduğunu söyledi. Karaosmanoğlu, “Spora 50 milyon YTL ayırdık. Nerede boş bir saha bulsak, orayı spor yapabilmeye uygun hale getireceğiz. Talep geldiği taktirde okullarımızın bahçelerine basket potaları ve voleybol sahaları gibi spor ekipmanları yerleştireceğiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!