Başkan minik gazeteciler karşısında

Gebze´li öğrenciler Karaosmanoğlu´nu soru yağmuruna tuttu

Basınla her zaman sıcak ilişkiler içinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisini ziyaret eden minik gazetecilerle de yakından ilgilendi, sorularına içtenlikle cevap verdi. Başkan Karaosmanoğlu, okul gazeteleri için kendisiyle röportaj yapmaya gelen Gebze Osman Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinden Emin Birer, Kerem Öz, Mesut Güçlü ve Cem Şen`i Gebze Hizmet Binası`ndaki makamında kabul etti.

 

GEBZE PROJELERİNİ
Minik gazeteciler, tavırları ve sordukları sorularıyla profesyonel gazetecilere taş çıkartarak takdir topladı. Öğrenciler Başkan Karaosmanoğlu`na özellikle Büyükşehir Belediyesi`nin Gebze`ye yönelik çalışma ve projeleri hakkında sorular yöneltti.

“VİZYON KAZANDIRACAĞIZ”
Gebze`nin Kocaeli`nin en büyük ilçesi olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu da Büyükşehir Belediyesi olarak Gebze`ye büyük önem verdiklerini ve ilçenin kalkınması için birçok projeyi hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Gebze`nin alt yapıdan üst yapıya, trafik sorunundan sosyal hizmetlere kadar kaderine terk edildiğini belirten Karaosmanoğlu, gerçekleştirecekleri çalışmalarla ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını ifade etti.

“ÖZ ÇOCUKLARIM GİBİ”
Karşısında öğrencileri gördüğünde bir diğer mesleği olan eğitimci kimliğine bürünen Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilere çeşitli nasihatlerde bulunmayı da ihmal etmedi. Öğrencilerin her şeyden önce derslerine büyük önem vermesi gerektiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Öz çocuklarım gibi Gebze`li çocukların da her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyorum. Bizler bir gün bu koltukları size bırakacağız. Sizlerin daha iyi koşullarda büyümesi için tüm çabamızla çalışıyoruz. Sizler bizim geleceğimizsiniz” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!