Başkan meslekdaşlarıyla iftarda

Eğitim-Bir-Sen´in iftarında anılar tazelendi

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların mütevazı sofralarında iftar yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, arife gününden önceki son iftarını eski meslektaşlarının da hazır bulunduğu Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şubesi üyeleri ile birlikte yaptı.

 

GENEL BAŞKAN DA GELDİ
Antikkapı Restaurant`ta gerçekleşen, yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar yemeğine Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Ragıp Savaş, Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Halil Etyemez, Teşkilatlanma Sekreteri Erol Battal, Teftiş Kurulu Başkanı Seyfettin Karamızrak, Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, müfettişler, Memur-Sen`e bağlı sendika başkanları ile bir çok öğretmen ve eşleri katıldı.

“İKİ YILDIR TEŞEKKÜR”
İftar yemeğine ev sahipliği yapan Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu, “İki yıldır Kocaeli`nin Ramazan ayında gördüğü güzelliklerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne teşekkür ediyoruz” dedi. Keleşoğlu`nun ardından kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise iftarların bahane olduğunu, asıl faydanın “kaynaşma fırsatı” oluşturduğunu söyledi, tüm katılımcıların geçmiş kandilini ve gelecek Ramazan Bayramı`nı kutladı.

 

“SEMER BIRAKMAK İÇİN DEĞİL”
Yemeğe Ankara`dan katılan Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da, sendikalarının M. Akif Ersoy`un deyimiyle “Semer bırakmak için değil, eser bırakmak için” çalıştığını vurguladı. Gündoğdu, demokratik Türkiye devletinin gerçekleşmesi için çalıştıklarını ifade etti. Konuşmaların ardından bazı masaları ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, eski öğretmen arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!