Başkan Karaosmanoğlu`dan hacı ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren Bekirpaşa Belediyesi Meclis üyesi Cemil Kavurt, Büyükşehir Belediyesi eski Ulaşım Daire Başkanı Doğan Kara, Yuvacıklı Fehmi Gül ve Hafız Kadem ile Şengül Karagöz`ü evlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretler sırasında Başkan Karaosmanoğlu`na Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu da eşlik etti.

BAŞKANA ZEMZEM VE HURMA İKRAMI
İki tur halinde gerçekleştirdiği hacı ziyaretlerinde Başkan Karaosmanoğlu ilk olarak Bekirpaşa Meclis Üyesi Cemil Kavurt`u ziyaret etti. Hacı olması nedeniyle Kavurt`u kutlayan Başkan Karaosmanoğlu`na burada zemzem suyu ve hurma ikramında bulunuldu.

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN
Sohbet sırasında Başkan Karaosmanoğlu, kutsal topraklara gidip oranın manevi havasını her Müslüman`ın koklaması gerektiğini belirterek,  “Allah her Müslüman`a hac görevini yerine getirmeyi nasip etsin” dedi.
Başkan Karaosmanoğlu aynı gün Büyükşehir Belediyesi eski Ulaşım Daire Başkanı Doğan Kara`yı da ziyaret ederek hacı olması dolayısıyla kendisini kutladı. Karaosmanoğlu, dün de hacı olan Yuvacıklı komşuları Fehmi Gül ve Hafız Kadem`i de evlerinde ziyaret etti. Şengül Karagöz adlı vatandaşı da hacı olması dolayısıyla kutlayan Başkan Karaosmanoğlu`nun bu ziyaretine eşi Behiye Karaosmanoğlu da eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!