Başkan Karaosmanoğlu son iftarını da çadırda yapacak

Ramazan ayı boyunca hiçbir iftar programına katılmayan, orucunu maddi durumu kısıtlı ailelerin evinde açan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan ayının ilk iftarını Halkevi Meydanında kurulan iftar çadırında Kocaelililerle birlikte yapmıştı. Başkan Karaosmanoğlu 13 kasım cumartesi akşamı son iftarda da çadırda olacak.

İftar programının ardından 30 gün boyunca gerek çadırda gerekse İzmit Halk Eğitim Merkezinde çeşitli programlar hazırlayan sivil toplum kuruluşu yöneticilerine birer teşekkür belgesi verecek olan Başkan Karaosmanoğlu, ayrıca Ramazan Sokağındaki satış noktalarını tek tek gezecek, sahiplerine teşekkür belgelerini dağıtacak.