Başkan Karaosmanoğlu Sekalılarla tanıştı

“Biz bir aileyiz”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sekalı işçiler için düzenlenen yemeğe katıldı.

Yemek öncesi tüm işçiler ile tek tek tanışıp sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hatırlarını sormayı da ihmal etmedi.

YEP YENİ BİR SAYFAYLA BÜYÜKŞEHİRDEYİZ

Antikkapı restauranta düzenlenen yemekte konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, uzun bir süreç sonrası Seka ailesiyle Kocaeli`ye hizmet etmenin mutluluğuyla sözlerine başlayan Karaosmanoğlu ”insan her şeyden önce emek teknesinin kaybolmasını istemez. O süreçte bende olsam tepkimi koyardım. Her şey geride kaldı. Siyaset sürecinde geçmişe takılan başarılı olmaz. Bu süreçte yaşanılan olayın son bölümünde ortak olduk. SEKA`da çalışan tüm personelimiz hizmet üretimini seven insanlar olarak tanıyorum. Tarihin o sayfalarını kapattık ve yep yeni bir sayfayla büyükşehirdeyiz.” dedi.

İYİ BİR HİZMET VERMEK ÇOK ÖNEMLİ

Yeni bir aile olduklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu “geçen hafta itibariyle bu aileye katıldınız. Burada hizmet esastır. Üretimden öte hizmet sektöründeyiz. Halkımıza hizmet ederken bir bakıma kendimize de hizmet ediyoruz.  Vatandaş bizden beklediği hizmeti yapmakla SEKA`daki üretim yapmanızdan daha da haz duyarsınız. İyi bir hizmet vermek çok önemli. Görevimiz en iyi şekilde yapmalıyız.” SEKA ailesinin büyük bölümünü tanıdığını da belirten Başkan Karaosmanoğlu “Her arkadaşım bizim için önemli bir değerdir. Yaptığımız işi ne kadar güzel ne kadar verimli olursa vatandaşta bizden o derece memnun olur. Ben geçiciyim, sizler kalıcısınız. Mevcut durumda sizlerle birlikte kaliteli işler çıkaracağız. Tek başıma sıfırım. Sizlerle birlikte önemli bir değerim. Benim için işçi, memur, geneldüdür hatta belediye başkanları aynı degerdir. Hayat filmi içersinde rollerimiz farklıdır. Rolümüzü en iyi şekilde oynamalıyız. Bu ailede her kez verimli şekilde çalışacaktır. " dedi.

“HALKIMIZ BİZE GÜVENDİ”

Ziya paşanın Sahipsiz olan vatanın atasözüyle ülkenin kalkınması, vurgularla ve yolsuzluklarla mücadele eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın SEKA ile ilgili çözüm noktasında önemli faktör olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu “Ülkede acı bir gerçek var. Bu sorunlar yumağı bugün oluşmadı. Medeni ölçülerde halkımız hesap sormalı. Halkımız bize güvendi. 100 bin aboneye ulaşan Doğalgaz için 30 trilyonluk yatırım yaptık. Bir şekilde 500 trilyonun hesabını vermeliyiz. Bu kente sahip çıkmalıyız.” Dedi

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU`NA ÇİCEK


Başkan Karaosmanoğlu`nun Sekalı konuşmasını ardından Sekalı işçiler adına Necati Güner Başkan Karaosmanoğlu`na çicek verip gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

SEKA`dan geçen işçilerin tamamına yakının katıldığı geceye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`nun yanı sıra Başkan Vekili İlyas Şeker, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Genel Sekreter Yardımcıları Gülser Ustaoğlu, Cemal Şişman ve Mustafa Soydabaş,  İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Belde A.Ş. Genel Müdürü Gültekin Gürüm ile Büyükşehir üst düzey yöneticileri katıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!