Başkan Karaosmanoğlu, Şahin´i ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, rahatsızlığı nedeniyle Konak Hastanesi`nde tedavi gören Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin`i ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, rahatsızlığı nedeniyle Konak Hastanesi´nde tedavi gören Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin´i ziyaret etti.

KORKULACAK BİR ŞEY YOK
Rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi altına alınan Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin´i ziyaret eden Karaosmanoğlu´na AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Nevzat Doğan ve Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk eşlik etti. Doktorlardan bilgi alan Karaosmanoğlu, korkulacak bir şey olmadığını, aşırı yorgunluk ve strese bağlı rahatsızlık yaşandığını öğrenince rahatladı. Şahin´e dinlenme tavsiyesinde bulunan Karaosmanoğlu, “Sağlık her şeyin önünde gelir. Hizmet üretirken sağlığa dikkat etmek gerekir. Kirazlıyalı´nın size ihtiyacı var” dedi.