Başkan Karaosmanoğlu, Güney Asya`ya yardım kermesine katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Güney Asya depremzedeleri için Sanat Sokağın`da düzenlenen yardım kermesine katıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermesin açılış kurdelesini İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Nerkiz keserken, serginin açılışında Kocaeli Milletvekili Nevzat Doğan, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve çok sayıda davetli katıldı.

“AZ VEREN CANDAN...”
Açılışta konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “az verenin candan, çok verenin maldan” atasözünü hatırlatarak, “Bu acıyı en iyi anlayanlardan biri biziz. Ancak Güney Asya`da yaşanan felaket bizim yaşadığımızın kat kat üzerindedir. Herkesin gücü yettiğince yardım etmesi gerekir” dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan`ın bu hafta içinde bölgeye gerçekleştireceği ziyarete de değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye`de toplanan yardımlar, Başbakanımız tarafından en çok ihtiyaç olan bölgelerde dağıtılacak” şeklinde konuştu.
 
Kocaeli Milletvekili Doğan ise bölgeye yapılan yardımların önemine değinerek, çabaları dolayısıyla kermesi düzenleyenleri kutladı. Kermesin ev sahipliğini yapan Hülya Nerkiz de, kermesten elde edilen tüm gelirin Güney Asya felaketinde yara alan insanlara gideceğini söyledi.
 


GENÇ`TEN BALLI YOĞURT
Kurdelenin kesilmesinden sonra kermesi gezen konuklar, yiyecek ve giyeceklerden satın alarak kermese katkıda bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, bir ara Kandıra eski Belediye Başkanı İsmail Genç`in eşi Fevziye Genç tarafından getirilen ballı yoğurdun tadına bakma fırsatı da buldu.

Sanat Sokağı`ndaki yardım kermesi 5-7 Şubat tarihleri arasında 09.OO ile 18.00 saatleri arasında açık kalacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!