Başkan Karaosmanoğlu, bayramın 3. gününü nöbetçi birimlere ayırdı

Kurban Bayramı`nın ilk günü protokolle, ikinci günü ise sivil toplum kuruluşları ve halkla bayramlaşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kurban Bayramı`nın 3. günü bayramda çalışan Büyükşehir personelini görev yerlerinde ziyaret etti.

İSU VE ULAŞIM MÜDÜRLÜĞÜ
Başkan Karaosmanoğlu, beraberinde Belediye-İş Sendikası 1 No`lu Şube Başkanı Osman Suat Kalyoncu ve Şube Sekreteri Tuncay Uzuner olduğu halde ilk olarak İSU`nun Plajyolu`ndaki şantiyesine gitti. İSU Genel Müdürü Mustafa Sarıgül`ün de hazır bulunduğu ziyarette, tüm nöbetçi personelle tek tek tokalaşan Başkan Karaosmanoğlu, burada kısa bir konuşma yaptı, vatandaşa müşteri odaklı bir anlayışla hizmet edilmesini istedi. Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi`nin tüm kurumları birbirleriyle hizmet yarışına girmeli. Kurumumuza gelen vatandaşa ‘Size nasıl yardımcı olabilirim` demediğimiz sürece başarılı sayılmayız.” Daha sonra yine Plajyolu`nda bulunan Ulaşım Müdürlüğü`ne geçen Başkan Karaosmanoğlu, burada da nöbetçi personelle bayramlaştı. Ardından da alt belediyelerden gelen otobüslerin durumları hakkında bilgi aldı.

İZGAZ VE DİYALİZ MERKEZİ
Bir sonraki durak İZGAZ oldu. İZGAZ Genel Müdürü İmad Erdoğan ve nöbetçi personelle bayramlaşan Başkan Karaosmanoğlu, burada ise Alo 187`nin çalışma sistemi hakkında bilgi aldı. Karaosmanoğlu daha sonra ise Yeni Mahalle`de bulunan Büyükşehir Belediyesi`ne ait Diyaliz Merkezi`ni ziyaret etti. Diyaliz hastalarının ve görev yapan personelin bayramlarını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu “Geçmiş olsun” dileklerini sundu. Karaosmanoğlu daha sonra Bekirpaşa Yenişehir Mahallesi`ne giderek, İSU ziyaretinde bulunmayan ve yağmur altında su arızasını gideren personelle bayramlaştı, çikolata ikramında bulundu. Daha önceleri de bayramlarda nöbet tuttuklarını ve meydana gelen arızaları giderdiklerini belirten görevli personel ise, ilk defa bir belediye başkanı tarafından bayramda hem de arıza yerinde ziyaret edildiklerini, bundan da çok memnun olduklarını belirtti.

SON ZİYARET İTFAİYEYE
Başkan Karaosmanoğlu son bayram ziyaretini itfaiyeye gerçekleştirdi. İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan`ın da hazır bulunduğu ziyarette itfaiyecilerin bayramını kutlayan Karaosmanoğlu, personele hitaben kısa bir konuşma da yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, itfaiyecilerin görevinin sadece yangın söndürmek olmadığını, afetlere hazırlık konularında da çalışmalar yapması gerektiğini söyledi. Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun için de ekiplerimiz kendilerini her fırsatta eğitmeli ve olaylara acemice değil profesyonelce müdahale etmeli. İtfaiye teşkilatımız, Türkiye`de örnek bir teşkilat olmalı” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!