Başkan, Karamürseli gezdi

Karaosmanoğlu cumartesi gününü ilçedeki temaslarına ayırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, cumartesi günü tüm gününü Karamürsel`de geçirdi. İlçeyi karış karış gezen ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Karasomanoğlu, Karamürsellilere hem moral hem de müjdeli haberler verdi.

ESNAFIN ŞİKAYETİ
Öğlen saatlerinde ilçeye hareket eden Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Zekai İren, Kızderbent Belediye Başkanı Nurettin Altun, Dereköy Belediye Başkanı Ali Kocabıyık ve Akçat Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz`la birlikte ilk olarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafın parkomat sorununu dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, fiyat konusunda iyileştirme yaptıklarını, tüm cadde esnafının görüşünü alarak yeni bir düzenleme yapılması konusunda gerekenin yapılacağını vurguladı. Ardından Karamürsel`de açılan KO-MEK kurslarını gezen Başkan Karaosmanoğlu burada kurs öğrencileriyle sohbet etti, mesleki eğitimin önemini anlattı.

“PARKE TAŞINI DEĞİŞTİRİN”
İSU`nun Karamürsel`in çıkışında yapılması düşünülen şantiye alanına uğrayan Başkan Karaosmanoğlu, şantiyede ilçenin günübirlik su ihtiyaçlarını karşılayacak araç gereçlerin bulundurulmasını istedi. Karamürsel Kalıcı Konutları`nda Park Bahçeler Müdürlüğü`nce yapılan yeşillendirme çalışmalarını da inceleyen Karaosmanoğlu, burada müteahhidin kullandığı parke taşını beğenmedi. Büyükşehir hiçbir şekilde kaliteden ödün vermediğini vurgulayan Karaosmanoğlu, mevcut malzemenin derhal sökülmesi, yerine kaliteli malzemenin serilmesi talimatını verdi.

TEPEKÖY`E ÇOK AMAÇLI SALON
Başkan Karaosmanoğlu`nun bir sonraki durağı Ereğli Balık Hali oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Ağ Deposu`nu inceleyen Karaosmanoğlu, daha sonra Tepeköy`e geçti. Burada muhtar Recep Karabaş ve köylülerle bir araya gelen başkan, Tepeköylülerin çalı fasulyesi, renkli dolma biber ve kestane ikramlarını geri çevirmedi. Başkan Karaosmanoğlu, muhtar Karabaş`ın düğün salonu konusundaki talebiyle ise özel olarak ilgilendi. Düğün salonu yapılabileceği ifade edilen eski köy okulunu gezen Başkan Karaosmanoğlu, binayı elden geçireceklerini, ancak sadece düğün salonu olarak değil çok amaçlı olarak hizmete açacaklarını kaydetti.

 

İFTAR KARAMÜRSEL`DE
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ayrıca Çamçukur köyünde muhtar Şaban Yamak, Pazarköy`de de muhtar Aydın Aygün`le sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu iftardan önce Karamürsel sahiline indi. Sahilde oturan ve balık avlayan vatandaşlarla ayak üstü sohbet eden Karaosmanoğlu kısa gezinin ardından, iftarını yine ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi bir vatandaşın evinde açtı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!