Başkan Gebze turunda

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, haftanın iki gününü ayırdığı Gebze`de dün sabah yağmura rağmen spor yapıp, iki saat içinde 10 çocuk parkının açılışını yaptı. Karaosmanoğlu, Gebze programında vatandaşların sorunları ile yakından ilgilendi.

ÖNCE SPOR YAPTI
Sabahın erken saatlerinde beraberindeki AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ile birlikte Gebze`ye hareket eden Karaosmanoğlu, eşofmanlarını giyip spora çıktı. Yağmura rağmen sporunu ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, yaklaşık bir saat süreyle yürüyüş yaptı. Spor yaparken yapılan çalışmaları ve hizmet verilmesi gereken yerleri tespit eden Karaosmanoğlu sık sık not aldı.

SONRA İLÇE TURU
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, daha sonra AK Parti İl Başkanı Fikri Işık, Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ve yerel gazetecilerle birlikte ilçe turuna çıktı. Özellikle İSU ve Fen İşleri Daire Başkanlığı`nın yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Karaosmanoğlu, Gebze`de yavaş yavaş taşların yerine oturmaya başladığını söyledi. Karaosmanoğlu, “Yıllarca o kadar ihmal edilmiş ki, ama biz Gebze`yi yaşanabilir yer haline getireceğiz” dedi.

9 PARKI HİZMETE AÇTI
Yağmura rağmen Gebze`nin arka sokak ve mahallelerini gezerek hizmet bekleyen yerleri gören Başkan Karaosmanoğlu, değişik mahallelerde değiştirilen 16 oyun parkından 9 tanesinin açılışını yaptı. Karaosmanoğlu, “Bu kent için, gençler için ve en önemlisi geleceğimizin teminatı olan çocuklar için çalışmalarımız sürüyor. Bu çocuklara ve gençlere yeşil spor sahaları da gerekli. Ayrıca bu parklarda çocukları oynarken, ailelerin piknik yapabileceği alanlar yapılmalı” diyerek, beraberindeki yetkilileri uyardı.

Karaosmanoğlu, Tatlıkuyu Mahallesi Kazım Karabekir Parkı, Sultan Orhan Mahallesi Şehit Serkan Özçeri Parkı, Arap Çeşme Mahallesi Şehit Şaban Töngel Parkı, Beylik Bağı Mahallesi Şehit Faruk Arslan Parkı, Güzeller Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Parkı, Osman Yılmaz Mahallesi Ahmet Demirhan Parkı, Şehit Ömer Ergül Parkı, Şehit Numan Dede Parkı ve Köşklü Çeşme Mahallesi Şehit Kadir Kasa Parkı ile Şehit Can Duyar Parkı`nı hizmete açtı.