Başkan Esentepe Stadı´nı inceledi

Kocaeli Büyükşehir Esentepe´de yapılan sentetik futbol sahası çalışmaları devam ederken, Başkan Karaosmanoğlu bölgeye giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SOYUNMA ODALARINA BAŞLANDI
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez Esentepe Stadı Soyunma Odaları ve Sentetik Çim Saha Yapım İşi adı altında ihale edilen Esentepe Stadı, AR-MA İnşaat tarafından yapılan çalışmalarla devam ediyor. Esentepe Stadı saha zemininin alt yapı çalışmaları tamamlanırken, ikinci kat mıcırı serildi. Soyunma odalarının temeli geçtiğimiz günlerde atılan statta, iki kattan oluşacak olan binanın birinci kat betonu atıldı. Gece maçları oynanabilmesi için elektrik aydınlatma direkleri dikilen stadın, yer altı kabloları döşenerek aydınlatma sistemi tamamlandı.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU İNCELEDİ
Amatör sporcuya ve amatör spora büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile birlikte Esentepe Stadı´na giderek incelemelerde bulundu. Sahanın zamanda tamamlanmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, bu sahada oynanacak resmi maçların dışında, bölgede oturan gençlerinde sahadan antrenman anlamında faydalanabileceğini söyledi.