Başkan Derince Tüneli´ni takibe aldı

Karaosmanoğlu Derince Tünel inşaatında çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince`de sürdürülen Tünel Geçiş Projesi ile ilgili çalışmaları denetledi. Karaosmanoğlu, bir çok belediye başkanının cesaret edemediği projeleri iki yıl içinde hayata geçirmenin gururunu yaşadığını, Derince Tünel Geçiş Projesi`nin de bunlardan biri olduğunu söyledi.

“HIZLANDIRIN, BİTİRİN”
Kazı çalışmaları sırasında temelinde su çıkması ve su ishale hattı yüzünden projede tadilat yapılması nedeniyle tamamlanması üç ay ertelenen Derince D-100 Tünel Geçişi çalışmaları yerinde inceleyen Karaosmanoğlu, Fen işleri Dare Başkanı Tahir Akman`dan bilgi aldı. Akman yapılan çalışmalarda betonarme tahliye ve hafriyat çalışmalarının bitme noktasına geldiğini söyledi. Karosmanoğlu, “Bahanesi ne olursa olsun geciken hizmet hizmet olmaktan çıkmıyor. Çalışmalar hızlandırılarak inşaatın bir an önce bitmesi sağlanmalı” dedi.

“VATANDAŞIN İSTEĞİNİ YAPTIK”
Başkan Karaosmanoğlu, tünel inşaatında incelemelerini tamamladıktan sonra, Derince Saray Taksi Durağı`nda taksicilerle sohbet etti. Kocaeli`nin her yerinde önemli projelere imza atıldığını altını çizen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Bunlardan biri de D-100 Derince Tünel Geçiş Projesidir. Bu proje sizlerin bir isteğidir. D-100 Karayolu, Çin setti gibiydi. Halkımızın ulaşımını, hayatını direkt olarak etkiliyordu. Burada başlattığımız battı çıktı çalışmasını önemli ölçüde kolayladık” şeklinde konuştu. Başkan Karosmanoğlu, Derince`de ayrıca 20 metrelik yolla ilgili çalışmalar da devam edildiğini istimlaklerin tamamlandığında Derince için ulaşımda önemli bir arter daha açılmış olacağını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!