Başkan denetimde

Mahalle aralarını gezip, yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, cadde ve sokak aralarında yapılan çalışmaları zaman zaman ani denetimlerle yerinde inceliyor. Önceki gün Saraybahçe Belediyesi sınırları içinde incelemelerde bulunan Başkan Karosmanoğlu, hizmetlerin zamanında tamamlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

YATIRIMLARA YERİNDE TESPİT
Beraberinde Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve meclis üyeleri ile birlikte Orhan,Topçular ve Turgut mahallelerini gezen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşın huzur ve rahatı için ekiplerin 24 saat çalıştığını söyledi. “Vatandaş bizi hizmet için seçti” diyen Karaosmanoğlu, “Biz hep vatandaşın yanındaydık, onlarla hep iç içe olduk. Bugün burada yapılan hizmetleri yerinde tespit edip en kısa sürede güzele mükemmelliğe nasıl ulaşırız onun hesabını yapıyoruz. Özellikle alt yapıda yapılan hizmetler, zamanında bitirilmezse çileye dönüşüyor. Biz buraya vatandaşımız çile çeksin diye gelmedik, aksine çilesi bitsin diye geldik” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARA ÇİKOLATA İKRAMI
Mahalle aralarında alt yapı çalışmalarını inceleyerek, muhtarlardan bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, zaman zaman çocuklarla sohbet edip, onlarla şakalaştı.  Çocuklara çikolata ikram eden Başkan Karaosmanoğlu, “Onlar bizim geleceğimiz. Onlara iyi bakmamız, iyi koşularda ve iyi şartlarda yetişmelerini sağlamamız bir anlamda geleceğimizi güvence altına almak anlamına gelir. Bugün bu sokak ve caddelere yapılan hizmetler, hep onların iyi koşullarda büyümesini sağlamak içindir. Tek isteğimiz bu hizmetler bitene kadar vatandaşın sabretmesi” dileğinde bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!