Başkan: “Çalışmalar lafta kalmasın”

Karaosmanoğlu somut adımlar atılmasının önemine değindi

Yerel Gündem 21 Gölcük Kadın Meclisi üyelerini makamında kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yapılan faaliyetlerin toplantılarla sınırlı kalmaması gerektiğini belirterek, “Yararlı ve somut adımlar üretmelisiniz. Çalışmalar lafta kalmamalı, hayat bulmalı” dedi.

SÜT YARDIMI ÖRNEĞİ
Kabulde, Yerel Gündem 21 meclislerinin önemine değinerek konuşmasına başlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Daha verimli olmak için çaba sarf etmelisiniz” ifadesini kullandı. Bu konuda süt yardımını örnek veren Karaosmanoğlu, “Yaz başında ‘Yoksulluğun Çocuklar Üzerine Etkisi` başlıklı bir sempozyumdan bugün 7 bin anneye süt yardımı projesine ulaştık. Önümüzdeki günlerde bu proje hayat bulacak. İşte bir toplantı ve işte onun sonuçları” diye konuştu.

“EN BÜYÜK ÜZÜNTÜM”
İlimizdeki en büyük üzüntüsünün sokak çocukları olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Bakın işte bu sorun için hep beraber çalışabiliriz. Bizim Yüzyüze Projemiz`le sokakta çalışan birçok çocuğumuz artık atölyelerde çalışıyor, üretmenin keyfini yaşıyor. Bizler bu çalışmayı yaygınlaştırabiliriz” şeklinde konuştu.

PLAKETİ TAKDİM ETTİLER
Öte yandan  7-11 Eylül 2005 tarihleri arasında Zonguldak`ta yapılan ulusal kadın festivalinde Kocaeli`ni temsil eden ve ilimizi tanıtıcı bir stand açan kadın meclisi üyeleri, burada aldıkları plaketi Başkan Karaosmanoğlu`na takdim etti.
Ziyarete Yerel Gündem 21 Gölcük Genel Sekreteri Sedat Yüce ile Yürütme kurulu üyeleri Nurten Turnalı, Dilek Aydın, Derya Korkmaz, Ayten Kızıl, Sibel Ün, Aysel Ongan, Deniz Kocaman, Saadet Arabacı, Zeliha Cüre katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ve Yerel Gündem 21 Koordinatörü Süleyman Durak da kabulde hazır bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!