Başkan belediye çalışanlarıyla vapur gezisinde buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye-İş Sendikası 1 No`lu Şubesi tarafından düzenlenen vapur gezisine katıldı.

Marina`dan başlayan gezide, Başkan Karaosmanoğlu ve sendika üyesi belediye çalışanları ile hem sohbet etme, hem de Körfez`in güzelliklerini birlikte seyretme olanağı buldu.

AİLELERİN KAYNAŞMASINA FIRSAT
Geziye aileleriyle birlikte katılan işçiler, Başkan Karaosmanoğlu`nun yakın ilgisiyle karşılaştı. Her fırsatta çalışanlarla birlikte olmanın önemine değinen Başkan Karaosmanoğlu, “Bu tür geziler ailelerin kaynaşması için önemli bir fırsattır. Sizlerle Kocaeli`ye en iyi hizmeti etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Sizleri hizmet etmesini seven insanlar olarak tanıyorum” dedi.

HEPİNİZ AYNI DEĞERDESİNİZ
Büyükşehir Belediyesi personeli olarak büyük bir aile olduklarının bir kez daha altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, çalışanlar ile ailelerinin büyük bölümünü tanıdığını da kaydetti. Karaosmanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Her arkadaşım bizim için önemli bir değerdir. Yaptığımız iş ne kadar güzel ve ne kadar verimli olursa, vatandaş da bizden o derece memnun olur. Ben geçiciyim, sizler kalıcısınız. Tek başıma sıfırım. Sizlerle birlikte önemli bir değerim. Benim için işçisinden belediye başkanlarına kadar herkes aynı değerdedir."
Körfez turundan oldukça memnun ayrılan belediye çalışanları ve aileleri, Başkan Karaosmanoğlu ile Belediye-İş 1 No`lu Şube Başkanı Osman Suat Kalyoncu`ya teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!