Başkan Azerbaycan´da, vekalet Şeker´de

Başkan Karaosmanoğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev`in davetlisi olarak “Türkiye-Azerbaycan Diasporaları 1`inci Ortak Forumu”na katılmak üzere Baku`ye gitti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye-Azerbaycan Diasporaları 1´inci Ortak Forumu”na katılmak üzere dün (Çarşamba) Baku´ye gitti. Başkan Karaosmanoğlu toplantıya Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev´in resmi davetlisi olarak katılacak. Devlet ve hükümet başkanları düzeyinde gerçekleştirilecek toplantıda Başkan Karaosmanoğlu Türkiye´den toplantıya katılan tek yerel yönetici sıfatını taşıyacak.

İŞ ADAMLARI İLE GÖRÜŞECEK

Türk dünyasının sorunlarının masaya yatırılacağı uluslar arası toplantı iki gün sürecek. Başkan Karaosamonoğlu Baku´de olduğu süre içinde meslektaşı Bakü Belediye Başkanı ve Türkiye-Azerbaycan İş Adamları Konseyi ile bir araya gelecek.

Başkan Karaosmanoğlu´nun Azerbaycan´da olduğu süre içinde kendisine Başkan Vekili İlyas Şeker vekalet edecek. Başkan Karaosmanoğlu, Pazar günü akşam saatlerinde Kocaeli´ne dönecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!