Başkan 6 gün İspanya´da

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere dün İspanya`ya gitti. Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği`nin Barcelona, Madrid, Cordoba ve Sevilla`yı kapsayacak programı kapsamında bu ülkeyi ziyaret edecek olan Başkan Karaosmanoğlu, 12 Mayıs Cuma günü yurda dönecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak üzere dün İspanya´ya gitti. Marmara ve Boğazları Belediyeler Birliği´nin Barcelona, Madrid, Cordoba ve Sevilla´yı kapsayacak programı kapsamında bu ülkeyi ziyaret edecek olan Başkan Karaosmanoğlu, 12 Mayıs Cuma günü yurda dönecek.







KOMİSYON BAŞKANLARIYLA
İspanya´ya gerçekleştirilecek inceleme ve temas ziyaretine Büyükşehir Belediye Meclisi´nden Türlü İşler, Çevre-Sağlık, Hukuk, Eğitim Kültür, Gençlik ve Spor, İmar ve Bayındır, Alt Yapı ve Büyük Yatırımlar Komisyon Başkanları ile iki encümen üyesi de katılacak.

Yaklaşık bir hafta sürecek İspanya temasları çerçevesinde heyet başkent Madrid´in yanı sıra eski Endülüs bölgesinin tarihi şehirlerini de ziyaret edecek.

THY´nin tarifeli seferiyle Barcelona´ya uçacak olan heyet, temasları çerçevesinde temizliği ile ünlü Baceria sebze ve meyve halini, dünyaca ünlü Barcelona Akvaryumunu, ulaşım özelliklerini inceleyecek.
 
FAHRİ KONSOLOSLUĞA ZİYARET
Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu, İspanya ziyareti öncesinde ilimizde açılan İspanya Fahri Konsolosluğu´nu ziyaret ederek, burada Konsolosluk Marmara Bölge Sorumlusu ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem´le bir süre görüş alış verişinde bulundu. Konsolosluğun Dolphin Center´daki merkezinde gerçekleşen nezaket ziyaretinde, Erdem´in oğlu ve Erdem Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rıza Erdem, kardeşi ve Yeni Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nezih Erdem, Yeni Teknik Yapı Genel Müdürü Atilla Önder ve Hukuk Danışmanı Ersin Zaraloğlu da hazır bulundu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!