Başarıya bisiklet ödülü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çocukları teşvik etmek amacıyla başarılı öğrencileri ödüllendiriyor. Orta Öğretim Kurumlar Sınavı´nda Kocaeli´nde ilk 300´e giren öğrencilere bisiklet dağıtılacak. Bisikletlerin ihalesi yapıldı.

BAŞARIYA ÖDÜL
Eğitimde başarı çıtasını yükseltmek için her türlü desteği veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl OKS sınavında başarılı olan öğrencilere bisiklet ödülü geleneğini bu yıl da sürdürüyor. İl genelinde ilk 300 öğrenciye, başarıları nedeniyle bisiklet dağıtılacak. Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl üniversite sınavlarında ilimizden ilk 100 arasına giren 4 öğrenciye de otomobil hediye etmişti.

ÜÇ FİRMA TEKLİF VERDİ
Öğrencilere hediye olarak verilecek bisikletlerin alım ihalesi, Büyükşehir Belediyesi´nde yapıldı. İhaleye üç firma katıldı. Şimal Bisiklet Firması 75 bin 750 YTL, Volkan Çocuk Dünyası Firması 105 bin 750 YTL, Met NT Elektrik Firması 114 bin 405 YTL teklif verdi. Komisyon teklifleri incelemeye aldı. Bisikletlerin başarılı öğrencilere dağıtımı daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacak.