Başarılı öğrenciler “ücretsiz buz pateni” uygulamasını çok sevdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 2004-2005 eğitim öğretim yılının birinci döneminde teşekkür veya takdir belgesi alan öğrenciler için başlattığı “Karneni ve belgeni getir, ücretsiz buz pateni yap” uygulamasına öğrencilerin ilgisi büyük.

Veli ve yakınlarıyla birlikte her gün Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Sarayı`na gelen başarılı öğrenciler, bir gün boyunca doyasıya kaymanın keyfini yaşıyor. Başarılı öğrencinin yanında kardeşi varsa o da bu uygulamadan faydalanabiliyor.

“SINIF ÖĞRETMENİMDEN DUYDUM”
Takdir kazanıp karnesiyle birlikte İsmetpaşa Stadyumu yanında bulunan Olimpik Buz Sporları Sarayı`na gelen Mimar Sinan İlköğretim Okulu 5-A sınıfı öğrencisi Selen Şengün, karnesini ve belgesini yetkililere göstermesinin ardından patenini giyerek piste çıktı. Kardeşi Şeyda Şengün de ablasının başarısı sayesinde paten yapma imkanı buldu. Henüz 11 yaşında olan Selen, bu uygulamayı sınıf öğretmeni Songül Türetken`den duyduğunu ve çok mutlu olduğunu söyledi. Minik Selen, buz sporunu hep merak ettiğini ama bugüne kadar bir türlü gelemediğini belirtti.

VELİDEN TEŞEKKÜR
Selen ve Şeyda, Buz Sporları Sarayı`na anneleri Hatice Şengün ile birlikte geldi. Bu uygulamadan dolayı yetkililere teşekkür eden Hatice Şengün de, “Çocuklarımız bu kararı duyunca çok mutlu oldu. Buradaki hocaların ve personelin ilgisi de bizleri sevindirdi. Bu tür etkinlikler çocuklarımızı başarılı olmaya teşvik edecektir. Bu kararı veren tüm yetkililere teşekkür ederiz” dedi. Uygulama, yarı yıl tatilinin sona ereceği 7 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!