Bankamatik kartlarını almayan 350 öğrenci için son gün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 6 bin 942 üniversite öğrencisine verdiği burslar için hazırlanan bankamatik kartlarının dağıtımı yarın sona eriyor.

Dün sabah itibariyle 350 öğrencinin bankamatik kartlarını almadığı, müracaatların mesai saati bitimine kadar Leyla Atakan Kültür Merkezi`ne yapılması gerektiği belirtildi.

HER AYIN İLK HAFTASI
Öte yandan aralık ve ocak ayı burslarını öğrencilerin banka hesaplarına yatıran Büyükşehir Belediyesi, şubat ayı bursunun da bu hafta içinde yatırılacağını kaydetti. Büyükşehir yetkilileri öğrencilerin bundan sonraki bursları, her ayın ilk haftası Vakıfbank`tan çekebileceklerini hatırlattı. Öğrenciler, burs olarak 8 ay boyunca aylık 60 milyon lira alacak.