Balıkesir´den Samet Develi´yi aldık

Büyükşehir Kağıtspor Karate takımına bir takviye daha yaptı

Karate´de yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Balıkesir Susurluk Belediyespor´dan Semet Develiyi renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi.

19 YAŞINDA BESYO ÖĞRENCİSİ
Karate branşında alt yapıya verdiği önemle dikkat çeken Büyükşehir Kağıtspor, takviyelerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Afyon Karahisarspor´un genç karatecisi Murat Malak´ı renklerine bağlayan Kağıtspor, son olarak Susurluk Belediyespor´dan Samet Develi´yi transfer etti. 19 yaşında olan Samet Develi´nin 2 Türkiye Şampiyonluğu ve birer kez de Avrupa ve Balkan 3. lüğü bulunuyor. Genç ve büyükler kategorisinde mücadele edecek olan Samet Develi Balıkesir BESYO Öğretmenlik bölümü 2. sınıf öğrencisi.

BÜYÜKŞEHİR YÖNETİCİLERİ İZLEDİ
Samet Develi´nin Kağıtspor´a transferinin ardından ilk çıktığı antrenmanı Büyükşehirli yöneticilerde izledi. Türkiye Buz Pateni Şampiyonası´nın olduğu gün yapılan Karate antrenmanını Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu üyeleri Fahrettin Kandemir, Nurettin Arıcan, Ercüment Yıldırım, Yusuf Yazıcı ile Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ersin Yazıcı´da izledi. Antrenör Timur Doğan ve milli karateci Haldun Alagaş nezaretinde antrenman yapan Kağıtsporlu Karateciler, yönetim kurulu üyelerini karşılarında görünce bir hayli mutlu oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!