Balık Adası şekillenmeye başladı

Büyükşehir, Karamürsel`in meşhur adasını görkemli bir yapıya kavuşturuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel´in simgesi haline gelen Balık Adası´nı yeniden şekillendirmek için çalışmalarını son hızla sürdürüyor. İskele kazıkları çakılan Balık Adası, yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete girecek

10 DÖNÜMLÜK ALAN

Karamürsel´e ayrı bir güzellik ve gizem katan Balık Adası, yıllardan beri hiçbir çalışma yapılmadığı için özelliğini kaybetme noktasına gelmişti. Balık Adası´nı yenileyerek, Karamürsel´i cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, hazırladığı yeni projeyi hayata geçirmek için çalışmalarını başlattı. Toplam 10 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılan balık adasının yanına inşa edilecek olan iskele sayesinde yatlar sahile yanaşabilecek.

İÇİNDE HERŞEY VAR

Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen adanın içinde ne ararsanız bulmak mümkün. Adada lokal, eğitim odası,115 kişilik restoran, loca, soyunma odaları, bar, idari bürolar, giriş holü ve wc´ler bulunacak. Ayrıca Balık Adası´nın yanına 350 metre rıhtım ve iskele ile 20 metre yüksekliğinde deniz feneri ve sandalların tamirlerinin yapılacağı tamirhane inşaa edilecek. Balık Adası Projesi´nin 2007 yılının sonuna doğru tamamlanması hedefleniyor. Adanın yeni haliyle hizmete açılması, Karamürsel´e olan ilgiyi büyük oranda artıracak ve ilçeye hem ekonomik, hem sosyal canlılık kazandıracak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!