Balçık Köyü´ne 40 günde park

Büyükşehir´in Gebze´nin köylerine yönelik hizmetleri sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze`nin köylerine yönelik hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Bir süre önce ilçenin en büyük köylerinden biri olan Cuma Köye park alanını kazandıran Büyükşehir, aynı hizmeti Balçık Köyü`ne de götürdü. Büyükşehir Belediyesi 40 gün gibi kısa bir sürede atıl bir alanı muhteşem bir park alanına dönüştürdü.

KALİTELİ BİTKİLERLE SÜSLENDİ
Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne bağlı ekipler atıl durumdaki 2.5 dönümlü alanın ilk olarak çevre temizliğini gerçekleştirdi. Zeminin büyük bir bölümü parke kalan diğer kısımlarına ise kayrak taşlar döşendi. Alan içinde bulunan Sağlık Ocağı ve Düğün Salonu çevresinin sert zemini de yapıldı.

Bu arada parkın yeşillendirme çalışmalarına büyük özen gösterildi. Yabani otlarla kaplı alan ekipler tarafından titizlikle temizlendi ve kaliteli bitkilerle süslendi.

EN ÇOK ÇOCUKLAR SEVİNDİ
Alanın ortasına ayrıca küçük bir havuz ve pergoleler yapıldı. Parkın elektrik ve sulama sistemlerini de tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Balçık sakinlerini yıllardır özlemini duydukları parklarına kavuşturdu. Alana monte edilen çocuk oyun grubunu çocuklar büyük bir sevinçle karşılarken, parktaki çalışmaları tamamlayan Büyükşehir Belediyesi resmi açılış için gün sayıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!