Bakan´a demiryolu brifingi

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül´e yapılan çalışmalar anlatıldı

Çeşitli incelemeler ve temaslarda bulunmak üzere Kocaeli`ne gelen Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül`e, Ulaştırma Bakanlığı uzmanları tarafından İzmit şehir merkezinden geçen tren yolu ile ilgili olarak bir brifing verildi.

DEMİR YOLU PROJESİ ANLATILDI
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, önce Vali Erdal Ata`yı makamında ziyaret etti. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun makamına geçen Bakan Gönül`e burada, İzmit şehir merkezinden geçen demiryolu üzerinde yapılan çalışmalar anlatıldı. Brifinge Vali Erdal Ata, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri katıldı.

ÇALIŞMALAR ŞEKİLLENİYOR
Demiryolunda iki günden beri çalışmalarını sürdüren Ulaştırma Bakanlığı elemanları tarafından verilen brifingde, demiryolu geçişi için hazırlanan üç proje ele alındı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun, deniz ile şehir merkezi arasında “Çin seddi” olarak yorumladığı tren yolunun Ulaştırma Bakanlığı tarafından yürütülen Hızlı Tren Yolu Projesi kapsamında ele alınması için çalışmalar sürdürülüyor. Başkan Karaosmanoğlu, soruna çözüm bulunması konusunda ısrarcı davranırken, uzmanlar çalışmalarını sürdürüyor.
Görüşmenin ardından Bakan Gönül, beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkan Karaosmanoğlu ile Bekirpaşa ve Saraybahçe Belediyelerini ziyaret etti. Bakan Gönül Antikkapı`da basın mensuplarına yemekli bir basın toplantısı düzenledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!