Bakan, Yürüyüş Yolu´nu beğendi

Başkan Karaosmanoğlu ile 2. etap çalışmalarını inceleyen Bakan Akdağ, yürümenin önemini vurguladı

Kocaeli`nde çeşitli temaslarda bulunmak üzere bugün ilimize gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ni ziyaret etti.

BAŞKAN KAPIDA KARŞILADI
Valiliği ziyaretinin ardından beraberinde, Vali Erdal Ata, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Eyüp Ayar ve Dr.Nevzat Doğan , AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ile birlikte Büyükşehir Belediyesi`ne yürüyerek gelen Bakan Akdağ`ı, Başkan İbrahim Karaosmanoğlu kapıda karşıladı. Bakan Akdağ ve beraberindeki heyet daha sonra Başkan Karaosmanoğlu`nun makamına çıktı.

DOĞUMEVİ GÜNDEME GELDİ
Yaklaşık 15 dakika süren ziyaret sırasında Bakan Akdağ`a Büyükşehir Belediyesi`nin sağlık alanında gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ziyarette bir süre önce kapatılan ve Sağlık Bakanlığı`na devredilecek olan 100. Yıl Doğum Evi ile ilgili bilgi verildi. Bakanın görüşmede devir işlemleriyle ilgili herhangi bir sorun yaşamadıklarını ve kısa bir süre sonra söz konusu hastaneyi bakanlık bünyesine alacaklarını söylediği kaydedildi.

YÜRÜYÜŞ YOLU`NU GEZDİ
Görüşmenin ardından Bakan Akdağ ve beraberindekiler, AK Parti İl binasına geçti. Başkan Karaosmanoğlu parti binasına geçmeden önce Bakan Akdağ`ı, önümüzdeki günlerde asfaltlanması ve hizmete açılması beklenen Yürüyüş Yolu 2. etap projesini gezdirdi. Yürüyüş Yolu`nda bir süre incelemelerde bulunan Bakan Akdağ, sağlıklı yaşam için yürüyüşün önemine değinerek, Yürüyüş Yolu`nun da bu amaca büyük katkı sunduğunu ifade etti.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!