Bakan Gönül`e SEKA brifingi

Başkan Karaosmanoğlu, SEKA projesini arazi üzerinde anlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`dan tam not alan SEKA Kentsel Tasarım Projesi`nin uygulanacağı araziyi, cumartesi günü Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül`le birlikte gezdi. Başkan Karaosmanoğlu, önümüzdeki günlerde son halini alacak olan projeyi etap etap gerçekleştirmeye başlayacaklarını söyledi.

ERGÜN DE KATILDI
Akşam saatlerinde gerçekleştirilen gezide Bakan Gönül ve Başkan Karaosmanoğlu`na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Nihat Ergün, Vali Erdal Ata, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Koordinatör Adnan Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve SEKA Genel Müdürü Hamza Cantemir de eşlik etti.

1. ETAP BÖLGESİNİ
İlk olarak proje üzerinde genel bilgiler veren Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra gezi sırasında detayları aktardı. Yıkılacak ve değerlendirilecek binalar, tarihi eserler ile halen kullanılan binaları gezen Bakan Gönül ve beraberindeki heyet, yer yer yağan yağmura rağmen gezisini sürdürdü. Bakan Gönül son olarak projenin ilk olarak uygulanacağı 1. Etap bölgesi olan sahilde incelemelerde bulundu, be etapta gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 1.5 saat süren gezi, fabrika içinde araçlarla atılan turla sona erdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!