Bahçecik´te sıra üst yapıda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2006 yılı içinde ilçe ve beldelerde alt yapı sorunu olmayan cadde ve sokaklarda başlatacağı üst yapı çalışmalarının hazırlıklarını sürdürüyor. Bu çerçevede Bahçecik beldesine giden Büyükşehir yetkilileri, çalışma yapılacak cadde ve sokakları yerinde inceledi.

KÜLTÜR MERKEZİ, SU VE DOĞALGAZ
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`a eşlik eden Bahçecik Belediye Başkanı Doğan Erol, beldesinin uzun yıllar ekonomik nedenlerden dolayı çözülemeyen alt ve üst yapı sorunlarının, Büyükşehir sınırları genişledikten sonra bir bir çözüldüğünü söyledi. Yapılan hizmetleri sıralayan Erol, belde halkının bölgenin en güzel kültür merkezine sahip olduğunu, ayrıca doğalgaza kavuştuklarını ve su şebekesinin yenilendiğini belirterek, “Şimdi sıra alt yapısı tamamlanan caddelerin üst yapısında” dedi.

“ÖNCE ALT YAPI”
Başkan Karaosmanoğlu`nun ‘Önce alt yapı` talimatı doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ise, Körfez, Hereke, Dilovası, Darıca ve Bahçecik`te alt yapısı tamamlanan yolların tespitini tamamladıklarını, diğer ilçe ve beldelerde ise çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Akman, havaların ısınmasıyla birlikte üst yapı atağına başlayacaklarını belirtti.