Bahçecik Kültür Merkezi´nde son rötuşlar

Temeli atılan ilk kültür merkezi tamamlanma aşamasında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçen haziran ayında Bahçecik`ten start verdiği kültür merkezi yapım seferberliğinde ilk mutluluğu yaşamaya hazırlanıyor. Bahçecik Kültür Merkezi inşaatında son rötuşları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki ay sonunda belde halkının yıllardır eksikliğini çektiği merkezin açılışını yapmayı hedefliyor.

GECELİ GÜNDÜZLÜ
3 kattan oluşacak olan Bahçecik Kültür Merkezi`nin dış giydirmesi büyük ölçüde tamamlandı. İçeride ise kapı-pencere montajı ile boya badana işleri yapılıyor. Merkezin en önemli yeri niteliğindeki çok amaçlı salonda da tavan monte ediliyor. Geceli gündüzlü çalışmanın yürütüldüğü inşaatta bir süre sonra çevre düzenlemesine başlanacak.

1600 METREKARE
Beldenin kültürel ve sosyal alanda büyük bir açığını kapatacak olan ve yapımı büyük oranda tamamlanan kültür merkezi 1600 metre kapalı alana sahip bulunuyor. Zemin artı iki kattan meydana gelen merkezin zemin katında otopark, el sanatları atölyeleri yer alırken, birinci katta çok amaçlı kültür salonu bulunuyor. İkinci katında sosyal tesisler, terasta ise kafeterya yer alacak.

İNŞAATLAR SÜRÜYOR
Öte yandan Büyükşehir Belediyesi`nin Bahçecik ile başlayan kültür merkezi atağı Çayırova, Bekirpaşa, Gölcük, Yarımca, Kandıra, Karşıyaka ile devam ediyor. Büyükşehir yetkilileri önümüzdeki yıl ihtiyaç görülen diğer ilçe ve beldelerde kültür merkezi yapımına devam edeceklerini bildirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!