Bahçecik – Gölcük hattına da tek teklif

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 10 yıl süreyle geçerli olacak toplu taşıma alanındaki hat ihalelerine, bugün Yeniköy-İzmit, Karamürsel-İzmit, Bahçecik-İzmit ve Bahçecik-Gölcük hatlarıyla devam edildi.

Encümen Salonu`nda saat 10.30`da başlayan ihalelere Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlık etti.

İKİ HATTIN BEDELİ 64 bin 250 YTL
Dün sonuçlandırılan tek ihale, Bahçecik-Gölcük hattı ihalesi oldu. Muhammen bedeli 30 bin YTL olarak belirlenen söz konusu iki hat için tek teklif Mevlüt Özkaradeniz adlı vatandaştan geldi. Birinci hat için 31 bin 750 YTL teklifte bulunan Özkaradeniz, ikinci hat için de 32 bin 500 YTL teklifini getirdi. İhale, toplam 64 bin 250 YTL ile Özkaradeniz`e verildi.

15 GÜN İÇİNDE PAZARLIK USULÜYLE
Yeniköy –İzmit, Yeniköy-Gölcük, Karamürsel-İzmit ve Bahçecik-İzmit hatlarına teklif gelmediği için söz konusu hatların ihaleleri 15 gün içinde pazarlık usulüyle tekrarlanacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ilk üç gün içinde gerçekleştirdiği ihaleler sonunda elde ettiği toplam gelir ise 3 milyon 404 bin 350 YTL  olarak açıklandı.