Bağçeşme´de spor keyfi

Büyükşehir tarafından yaptırılan spor tesisleri, gençlere hizmet veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağçeşme´de yaptırılan spor tesisleri hizmete girdi. Tesisler, amatörlerin yanı sıra çevredeki gençlerin de uğrak yeri oldu.

GENÇLERİN ÇİM SAHA KEYFİ
Bağçeşme´de FIFA standartlarında yaptırılan suni çim saha, ilimiz amatör küme takımlarına hizmet vermeye başladı. Maçların dışında bölgede bulunan takımlarda sahada antrenman yapma fırsatı buluyor. Bölgede oturun gençlerde sahanın boş olduğu zamanlarda sentetik çim üzerinde futbol oynama keyfini yaşıyor. Yıllardır beton zemin üzerinde futbol oynamaktan dolayı büyük zorluklar çektiklerini ifade eden gençler, böylesine güzel bir sahada kendilerine futbol oynama olanağı sunan Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

BASKET SAHASI DA BOŞ DURMUYOR
Futbol sahasının yanı sıra, soyunma odalarının hemen arkasında yapılan basketbol sahası da boş kalmıyor. Çevrede oturan gençlerin uğrak yeri haline gelen basketbol sahası, özellikle üniversite öğrencilerinin boş zamanlarını geçirdiği vazgeçilmez alanlar arasında. Böylesi sağlıklı bir alanda spor yaptıkları için kendilerini şanslı hisseden öğrenciler, futbol sahasının yanında basket severleri de düşünen yetkililere teşekkür etmeyi ihmal etmedi.