Bağçeşme Mezarlığı`na 3 bin basamaklı merdiven

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı ekipler, Bağçeşme Mezarlığı`nda açılan yeni alanda vatandaşların defin işlemleri sırasında yaşadığı sorunları gidermek için çalışma başlattı...

Yeni açılan alanın meyilli olması nedeniyle defin sırasında düşme tehlikesi yaşayan vatandaşlar için ekipler, bölgenin fiziki yapısına uygun yol ve merdiven çalışması yapıyor. Çalışmaların ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

SIRADA ASRİ VE ÜÇTEPELER VAR

Bölgede yapılacak merdivenle ilgili bilgi veren yetkililer, merdivenin 500 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde ve yaklaşık 3000 basamaklı olacağını ifade ettiler.

Büyükşehir Belediyesi,  Bağçeşmedeki çalışmanın bitimimin hemen ardından Asri ve Üçtepeler Mezarlığı`nda aynı tip bir çalışma gerçekleştirecek.