Ayazma Mahallesi´ne demir korkuluk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşler Daire Başkanlığı ekipleri, Ayazma Mahallesi Pazar Caddesi´nde büyük tehlike oluşturan tepenin çevresini demir korkuluklarla kapattı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Ayazma Mahalle sakinlerinin taleplerinin Büyükşehir Belediyesi tarafında yerine getirilmesi, mahallede sevinç yarattı. Mahalle Muhtarı Rıdvan Kedikli ve mahalle sakini Nezih Demirtaş, “ Mahallemizde herkes korku içinde yaşıyordu. Özellikle kurulan pazar sonrası meydana gelen çevre kirliliği büyük sorun oluşturuyordu. Sorunumuzu Büyükşehir`e ilettik. Yerinde tespit yaptılar ve gerekli girişimlerde bulunarak 400 metre uzunluğunda demir korkuluklar yapıldı. Büyükşehir Belediye yetkililerine bu hassasiyetlerinden dolayı mahalle halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.