Avşa´ya yer kalmadı

Avşa ve Marmara adası gezisi yarın akşam başlıyor. Akçakoca Deniz otobüsünde tüm koltuklar doldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin Akçakoca Deniz Otobüsü ile Avşa ve Marmara adalarına düzenlediği gezi yarın başlıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gezi nedeniyle 320 kişi kapasiteli Akçakoca Deniz Otobüsü´nde yer kalmadı.

HAREKET YARIN AKŞAM
Yarın akşam 18.00´da İzmit marinasından hareket edecek olan deniz otobüsü, Gölcük, Değirmendere ve Karamürsel iskelelerine uğrayarak buradaki yolcularını da alacak. Vatandaşları Avşa ve Marmara adalarına bırakacak olan gemi, pazar günü geç saatlerde Kocaeli´ne geri dönecek.

REZERVASYONLAR TAMAM
Bu arada Büyükşehir Belediyesi adadaki otel, motel ve pansiyonlara yönelik rezervasyonlar konusunda vatandaşlara yardımcı oldu. Yolculara adadaki konaklama imkanları sunularak isteyenler adına rezervasyonlar yapıldı. Rezervasyonu olmayan yolcular ise geceyi Akçakoca Deniz Otobüsü´nde geçirebilecek.

EĞLENCELİ YOLCULUK
Hafta sonuna renk katacak olan gezi, daha ilk saatlerden itibaren eğlence ile başlayacak. Yaklaşık 3 saat süren seyir sırasında yolcular için gemide çeşitli eğlenceler düzenlenecek. Vizyondaki filmleri seyretme imkanı da bulacak olan yolcular, ayrıca müzik dinleyebilecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!