Atlı Spor Kulübü başarısını İlyas Şeker ile paylaştı

Türkiye Binicilik Şampiyonası 1. ayağında 2.`lik, 2. ayağında 1.`lik alarak genel klasmanda Türkiye 2. olan Kocaeli Atlı Spor Kulübü sporcularından Selçuk Çakır, İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İlyas Şeker`i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Çakır`ın yanı sıra antrenör İhsan Güler ve Atlıspor Kulübü Müdürü Sema Özder de hazır bulundu...

Yarışlarda gösterdiği performans nedeniyle Yıldızlar Binicilik Milli Takımına seçilen Çakır`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şeker, “Binicilik bizim ata sporumuz. Başarınızı kutluyorum. İlimizin adını duyurduğunuz için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Şeker, daha sonra Çakır ve beraberindeki heyete birer plaket verdi.