Atletlerimiz Samsun´a ayak bastı

19 Mayıs Yarı Maratonunda ilk üç derece Büyükşehir Kağıtsporlu atletlerin oldu

Türkiye Kros Ligini şampiyon olarak tamamlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu atletler, başarılarını yurt içi ve dışındaki yarışlarda sürdürmeye devam ediyor. 19 Mayıs nedeniyle Samsun´da düzenlenen yarı maratonunda da Kocaelili atletler zirveye çıkmayı başardı.

ERKEKLERDE İLK 3 SIRA BİZİM
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün Samsun´a ayak basmasının 87. yıl dönümünde düzenlenen yarı maratonda, finiş çizgisine ilk olarak Büyükşehir Kağıtsporlu Selahattin Selçuk ulaştı. 12´si bayan toplam 77 sporcunun katıldığı yarışta, 21 kilometreden oluşan yarı maratonunda ilk üç sırada Büyükşehir Kağıtsporlu atletler yer aldı. Yarışmayı Kağıtsporun başarılı sporcusu Selahattin Selçuk 1 saat 5 dakika 27 saniyelik derecesi ile birinci olarak tamamlarken, Bekir Karayel 1 saat 6 dakika ile ikinci, Mehmet Çağlayan ise, 1 saat 6 dakika 35 saniye ile üçüncü oldu. Büyükşehirli bir diğer atlet Münir Cura ise yarışmayı sekizinci tamamladı. Bayanlarda, 1 saat 18 dakika 41 saniyelik derecesi ile Yuvacık Belediyesporlu Bahar Doğan birinci oldu.  

“GÖĞSÜMÜZ KABARIYOR”
Büyükşehirli atletlerin ilimizin adını en iyi şekilde duyurduğuna dikkat çeken Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Gültekin Görüm, “Atletlerimiz hem yurt içi hem de  yurt dışında aldıkları derecelerle göğsümüzü kabartıyor. Onların bu başarıları ilimizin adını da en iyi şekilde duyurmuş oluyor. Samsun´da derece yapan sporcularımızı hem şehrimiz hem de kulübümüz adına yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!