Atletler fark peşinde

Büyükşehir sporcuları, Kırşehir´e iddialı gitti

Türkiye Atletizm Kros Ligi şampiyonluğuna emin adımlarla koşan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Atletizm Takımı, 3. kademe müsabakalarının gerçekleştirileceği Kırşehir`e bugün  akşam saatlerinde hareket edecek. Büyükşehir atletleri, cumartesi günü yapılacak yarışlarda rakipleriyle olan puan farkını artırmak istiyor.

FARK ŞİMDİLİK 7 PUAN
Bir önceki müsabakaların yapıldığı Amasya`da, en ciddi rakip durumundaki İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne 7 puan fark atarak liderlik koltuğuna oturan Büyükşehir Kağıtspor, Kırşehir`e 16 kişiden oluşan kafile ile gitti. Büyükşehir Takımı, orta Anadolu`nun önemli şehirlerinden Kırşehir`de Büyük Erkekler ve Yıldız Bayanlar dalında yarışacak.

YILDIZ BAYANLAR`DA DA
Kafilede yer alan baş antrenör Suat Tümer, “Yıldız Bayanlar Takımımız şu anda ikinci durumda. Kırşehir`de birinci olarak bu dalda da şampiyonluğa ortak olmak istiyoruz” derken, Atletizm Takımı Branş Sorumlusu Barbaros Fıral da iddialı konuştu. Hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu ifade eden Fıral, “Kırşehir`den de lider dönerek, İstanbul`da 11 Şubat`ta yapılacak son kademe müsabakalarına avantajlı gitmek istiyoruz. Kros ligini şampiyon olarak tamamlayıp ülkemizi Avrupa Kulüpler Şampiyonası`nda temsil etmek istiyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!