Atıkların yerinde ayrıştırılmasına tam destek

Başkan Karaosmanoğlu, katı atıkların yerinde ayrıştırılmasına Kocaeli halkının verdiği destekten çok memnun kaldıklarını söyledi

Atıkların yerinde ayrıştırılmasına tam destek
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası’nda geri dönüşüm hizmeti veren Dilovası Geri Dönüşümcüler Kooperatifi Tesisleri’ne konuk oldu. Burada Dilovası’ndaki katı atıkların toplanması ve yerinde ayrıştırılma hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak, atık yönetiminde öncü ve model bir belediye olacağız. Çevre temizliğini belediyeciliğin anayasası kabul ediyoruz. Bunun adımlarını atıyoruz ve Kocaeli halkı da katılımlarıyla bu konudaki duyarlılığını ortaya koyuyor. Bunu Kocaeli’nin her köşesinde görüyoruz’’ dedi.