Ataman ailesine taziye ziyareti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 6 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı personeli Ferruh Ataman´ın ailesini, eşi Behiye Karaosmanoğlu ile birlikte ziyaret edip, başsağlığı diledi.

SEVGİ DOLUYDU
Yaklaşık 19 yıldan beri Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu`nda görev yapan ve 4 belediye başkanı değiştiren 2 çocuk babası Ferruh Ataman`ın ani ölümü herkesi yasa boğdu. Başkan Karaosmanoğlu, eşi Behiye Karaosmanoğlu, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve Başkan Danışmanı Ömer Polat, Turan Güneş Caddesi Kalemcioğlu Sokak`ta oturan Ataman ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Karaosmanoğlu, sevgi dolu bakışları ile hatırladığı Ferruh Ataman`ın ani ölümü nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

AİLE YASTA
Başkan`ın ziyareti, yasta olan Ataman ailesi için teselli oldu. Baba Nazmi Ataman, oğlunun ölümünü hala kabullenemezken, ziyaret sırasında gözyaşlarına hakim olamadı. Merhum Ferruh Ataman`ın eşi Fahriye, Reyhan ve Nazmi ile kardeşi Tuncay`ı teselli eden Karaosmanoğlu, “Biz değerli bir personelimizi, sizler sevgi dolu babanızı, eşinizi kaybettiniz. Ben onun gülen yüzünü hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!