Atalay´dan, Büyükşehir Kağıtspor´a övgü

İstanbul´da düzenlenen “Spor 2006” fuarında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bir stand açtı

Bu yıl İstanbul`da 11.si  düzenlenen “Spor 2006” fuarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü`de stand açtı. Fuarın açılışını yapan Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Büyükşehir Kağıtspor stantını ziyaret etti, yapılan çalışmaları övdü.

KOCAELİ`NİN SPORA BAKIŞ AÇISI SEVİNDİRİCİ
İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre Merkezi`nde Spor Sağlığı ve Ürünleri, Spor Ayakkabıları ve Giysileri, Kondisyon Aletleri, Spor Tesisleri Yapım, Bakım ve Onarım Fuarı 6 Nisan Perşembe günü açıldı. Fuarın açılış kurdelesini kesen Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor tarafından açılan standı ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin spora bakış açısının Türk sporu adına son derece sevindirici olduğuna dikkat çeken Atalay, Kocaeli`nde yapılması programlanan spor yatırımlarının tamamlanmasının ardından, Kocaeli`nden büyük bir sporcu ordusu çıkacağını belirtti.

HALDUN`UN TRANSFERİNİ TAKTİR ETTİ
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ayrıca, Haldun Alagaş gibi dünya çapında isim yapmış olan sporcuların kulüpler tarafından desteklenmesi gerektiğini vurgularken, Büyükşehir Kağıtspor`un Haldun Alagaş`a sahip çıkmasını taktirle karşıladığını ifade etti. Genel Müdür Atalay`a bu ziyaretinden ötürü teşekkür eden Büyükşehirli yetkililer, Atalay`a Kocaeli`nin sembolü olan pişmaniyeden ikram etti.

ZİYARETÇİLER GELİYOR, PİŞMANİYE`Yİ YİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin spora olan yatırımları ve Büyükşehir Kağıtspor`un faaliyetlerinin tanıtıldığı stantı ayırca, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, İl Müdür Yardımcısı Aziz Kurt, Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik, Judo Federasyon üyesi İbrahim Aydın, Buz Hokeyi Federasyon üyesi Fehmi Gümüşel ile çok sayıda sporcu ve antrenörler ziyaret etti. Badminton milli takımınında ziyaret ettiği Spor 2006 fuarının son günü, büyükşehirli karetecilerde stanta uğradı. Spor severlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Büyükşehirli karateciler hep birlikte bir gösteri maçı yaparak, izleyenlerin alkışlarını aldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!